Moi! Tosiaan mun blogi siirty tuolta Blogspotista tänne. Sen voi mennä vaikka tsekkaamaan ite, en aijo poistaa sitä, oon siihen pistänyt monta vuotta kovaa vaivaa, eikä sitä ihan niin vain poistaa. Sillä on mulle paljon tunnearvoa. En voinu pelastaa mun lukijoita, mutta kaiken muun pystyin tänne tuomaan 🙂 Syy miksi siirsin mun blogin tänne, on koska tää on paljon uudistuneempi, ja täällä on ominaisuuksia joita tarvitsen. Blogger on jäänyt vähän taakse, ja on munkin aika pysyä mukana ja uudistaa 🙂 Aloitin mun bloggaamisen siinä viisitoistavuotiaana ja haluan edelleen tätä jatkaa. Mulla oli ennen lifestyleblogi ja tasapainottelen vähän siinä rajoilla, että pitäisikö mun tänne matkablogin puolelle jotain lifestylea tuoda vai onko siinä mitään järkeä. Ei se tavallaan ole vanha blogi, siirsin kaiken tänne puolelle vaan, mutta joo.

Toivottavasti uudet ja vanhat lukijat löytävät tänne perille ja nauttii mun blogin uusista ominaisuuksista ja ulkonäöstä!