Kultatähtiä Weekend Festivaaleilla 2019

Mun ja kaverin idea lähteä Weekend Festivaaleille tapahtui kello kolme yöllä pimeässä olohuoneessa, Stranger Things neloskauden jälkeen katsottua, vatsat täynnä mansikoita. Siinä me sitten todettiin että mennäänkö Weekendille. Ja tiedettiin, että se oli hyvä päätös kun vielä seuraavana päivänä ei kaduttanut. Seuraavana päivänä liput ja hotelli oli tilattu :) Yhdistimme meidän niin kutsutun Helsinki- päivän ja Weekendin samaan viikonloppuun. Tosiaan osallistuttiin vain yhteen päivään, siihen viimeiseen.

Jonoa riitti kilometreittäin ja me tunnollisina mentiin sinne ihan päähän ja koitettiin selvitä etuilijoista. Ja sitten voi pyhä vaahtokarkki tajuttiin päästyämme vihdoin jonon eteen, että meidänhän pitää aktivoida weekendliput. No, me kipitettiin niille teltoille aktivoimaan ne ja ei me enää siinä vaiheessa menty sinne jonon päähän odottamaan vaan tungettiin suoraan jonon kärkeen :) Tunsin itseni erittäin kapinallisekis :D

Nuo vyölaukut. Olihan se suurin naurunaihe vielä viime vuodesta tämän vuoden kesään. Ne kuitenkin jossain vaiheessa alkoi oikeasti tulla muotiin ja oikeasti, olen jo pitkään halunnut sellaisen. No arvatkaapas mitä minäpä sitten ostin sellaiset yhdessä Kaverin kanssa ihan tätä Weekendiä varten :)

⭐️

Raitapaita: Gina Trickot

Valkoiset shortsit: BikBok

Vyölaukku: Glitter

Kultatähdet: Inspiraatio-liike

Tosi yksinkertaista asua, mutta mun asuni sai olla viimeinen, mikä tuottaa ongelmia jossain festivaalihälinässä, niin se sai pysyä aika yksinkertaisena. Ettei mene narua sinne ja röyhelöä tänne ja näin. Halusin kuitenkin jonkun tosi raikkaan näköisen, eikös tää nyt oo aika määritelmä raikkaalle?

Erittäin iloinen minä, kun olin saanut onnistuneesti kultatähteni mun poskeeni kiinni :D Ne tosiaan irtoili vähät väliä siellä, mutta onneksi vyölaukusta löytyi kokonainen arkisto kultatähtiä. Ja yhdelle puolell vaan laitettiin, koska edestä päin olisin näyttänyt hassulta. Anteeksipyynnnöt kaikille perfektionisteille :D

Tuossa ne näkee ehkä vähän paremmin.

Fun fact meinasin otsikoida tän mun asupostaukseni "Waldo Weekend Festareilla" mun raitapaitani vuoksi Kumpihan olisi ollut parempi :D Päädyin mun kultatähti- päätökseeni, koska tuon toisen takia mun blogin esteettisyys olisi ehkä mennyt.. Ehkä mä sen joskus vaihdan vielä ;)

Vähän vakavampi ilme. En viitsinyt mitään kauhean isoa kameraa sinne raahata, mutta musta alkaa tuntua että kohta mun kännykkä napsii paremmat kuvat kun mun järkkärini. Omistan Iphone XR ja näissä lähikuvissa on käytetty muotokuvaa.

Ton hälinän jälkeen suunnattiin yhdellä voi.- potkulaudalla hotellille päin. En ymmärrä vieläkään miten me ollaan vielä hengissä sen melkein tapaturman kanssa. Tapahtunut menee niin että kaksi me, kaksi tyttöä, voi.- potkulaudan päällä kiitää täysillä kadun päällä. Kaksi poikaa ilmestyy eteen ja eikä ymmärrä väistyä ja me melkein kaadumme tien reunaan ja siinä ehti kyllä käymään melkein taivaan rajoilla. Ruohikosta asfalttiin ja asfaltilta ruohikolle ja siinä välillä. Selvittiin pystyssä. Pojat eivät saaneet muuta rangaistusta kun paheksuntaa.

Tässä oli mun asupostaus. Weekendihän on kokonainen asufestivaali oikeastaan. Ihmiset haluavat pukeutua ja laittautua hienoksi. Sieltä saa paljon insipraatiota omiin asuihin. Tää asu kuitenkin tiivistää mun perosonan tosi hyvin yhteen :) Tollanen herttainen ja yksinkertainen. Ei mitään aivan järisyttävän villiä.

Lyhyt, mutta ytimeikäs postaus. Toivottavasti joku sai tästä irti jotain.

With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit