Matkalle meikkaaminen 2019

Moi!

Jälleen taas meikkilaukkujen parissa! Mun postaus Matkalle meikkaaminen? 2017 oli todella yksinkertainen, ja mun mielestä se pitäisiki jättää aika yksin kertaiseksi! Matkalla on mielestäni vaikee meikata ja se kannattaa jättää mahdollisimman yksinkertaiseksi! Tottakai jokainen haluaa näyttää hyvältä sekä kuvissa että livenä kun sattumalta näkee itsensä kaupan peilistä 🙂

Moni asia on muuttunut näiden vuosien aikana, että kyllä tää julkaisu sen verran eroaa! Ehkä vähän edistyksellisempi… haha 🙂

En olis ikimaailmassa kuvitellu, että näiden vuosien aikana meikkaamisestä olisi tullu niin tärkeä mulle. Tuona vuonna 2017 en edes meikannut paljoa, saatika tiennyt meikistä oikein paljon.. Tietoisuuteni oli erittäin pieni ja samoin mun meikkitaitoni 😀 Myös mun meikkaustarvikkeet ja laukku olivat todella yksinkertaiset 🙂 Mun minikäsilaukun kokoisesta meikiilaukusta on siirrytty isoon kolmiosaiseen meikkilaukkuun, mitä en tietenkään voi mahduttaa mun matkalaukkuuni… Ja selailin tuota vanhaa postaustani ja näkee kans että kuinka paljon enemmän rahaa oon laittanut meikkeihin. En vittsinyt ostaaa silloin kuin yhden Real Techniquesin siveltimen, nyt mulla on niitä noin kymmeninen.

Meikkilaukun sisältö riippuu aika paljon myös matkasta, se pituudesta ja sen kohteesta. Tuolloin mitä todennäköisemmin lähdin Italiaan isovanhempieni luo vähän pidemmäksi aikaa. Tällä kertaa matkakuumeeni on aivan huipussaan, ja kahden kuukauden päästä matkani Suuntaa Australiaan Serkkujeni luo! Arghhh! Matkakuume vaan nousee tässä!

Australia on iso maa ja se on kaukana. Viivymme siellä mun perheeni kanssa kaksi ja puoli viikkoa. Kuuma siellä on, erittäin kuuma. Joten pakkaan mun meikkini todella harkitusti ja kevyesti, ettei vaan lähde sulamaan, haha 😀 Tosin, täytyy ajatella myös viileitä iltoja,jos vaikka mennään vähän hienompaan paikkaan syömään.

Mun ei oikeastaan tarvitse ottaa silmämeikkiä ollenkaan mukaan. En usko, että siellä on kauheasti luomivärille tarvetta, sulaa silmiin. Itselläni on ripsienpidennykset, joten ripsiväriin ja taivutukseen ei ole tarvetta. Ihoni on erittäin hyvässä kunnossa ja välillä sitä ei huomaa onko mulla meikkivoidetta vai ei… En halua nyt mitenkään korostaa sitä, mutta oikeasti, ei tarvitse hikoilla meikkivoiteen alla! Ja voi pysyä aivan samannäköisenä kuin meikkivoide kasvoissa. Salaisuus on tietenkin monen kuukauden suklaakielto ja vesipullo aina mukana!

Mulle ehdottomasti tärkeimmät ovat kulmat! Ilman niiden laittoa en lähde mihinkään! Se on ehdottomasti tärkein! Nää on tosi pieniä tuotteita ja tarvikkeet ohuita, eikä vie tilaa laukussa.

Nää on ainoastaan illallista varten, jos mennään illemmalla syömään


Tää oli tässä. Tääkään meikkilaukun sisältö matkalle ei ollu mikään tavallinen. Ihan sen takia, että mun täytyy ottaa vähän enemmän mukaan juhla- illallisten takia. Musta tärkeintä on, että on itsellään mukava olla! Joillekin tärkeämpää on näyttää hyvältä ja joillekin mukavuus on isompi prioriteetti. Voihan ne molemmatkin olla 🙂

Seuraavan postauksen merkeissä!


With Love,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s