Valopilkku syyssävyjen keskellä

Moi!

Syksy on tullut ja Turku muuttuu oranssihtavan punaiseksi kauttaaltaan! Lehdet ei kuitenkaan kauaa pysy noin kauniina ja mun oli äkkiä toimittava! Se tarkoitti sitä että kaveri mukaan ja kamera käteen :)

Tasapainottelin kahden paidan välillä; toinen neuleistani on tummanpunainen ja olisi sopinut erinomaisesti teemaan, ja toinen on ehkä vähän jouluisempi poolopaidan tapainen neule. Nyt oli kuitenkin poikkeuksellisen kylmä ja itse tykkään vähän raikkaimmasta väreistä, niin päädyin tuohon pooloneuleeseen! Joten musta tuli nyt tällainen raikas valopilkku ja se korostuu kyllä näissä syyssävyisssä. Tää sopii myös siihen aikaan, kun siirrytään syksystä talveen, tai siis on aivan täydellinen siihen.

Oon ite tosi lyhyt ja vinkkinä lyhyille, jos haluatte minimoida lyhyyden näkyvyyden, kannattaa poseerata istualtaan!

Neule: Guess

Takki: Vero Moda

Kengät: KooKenkä

Farkut: Hm

Aurinkolasit: Hm?

Tätä oli kyllä hauska tehdä ja mun kaveri oli kyllä yllättävän hyvä kuvaamaan :) Ja ei, vaikka se niin hauskalta kuulostaisi, että olisin tuossa asennossa poseeranut tuon minuutin, niin sellasta en kyllä ala harrastamaan, hah! Tilannekuvista tuli parhaita ja tuo tuossa on ehkä yksi mun lemppareista!

Lahjaksi saatu Guess- neule <3 Neule on osittain villaa, joten se lämmittää todella tehokkaasti

Myös tää takin vuori on villaa ja kyllä tossa vähän kuuma tuli kahden villakerroksen kanssa!

Tykkään tosi paljon, kun tuo kauluspaita antaa vähän tasapainoa takille, ja se toimii myös huvin sijaan. Joissakin kuvissa oon käärinyt kauluksen alas mutta alhaalla olevassa kuvassa se on kokonaan ylhäällä ja on hyvä huivin korvike, jos ei tykkää huiveista ollenkaan. Vaikka rakastan huiveja yli kaiken, joskus huivi tuo vähän liikaa täyteläisyyttä asukokonaisuuteen :) Tietenkin täytyy miettiä ennen kaikkea terveyttä ja varoa ettei vilustu!

 

 

Kaikki vaatteet on ihan normikaupoista. Ei siis mitään superhienoja merkkejä, mikä on tosi kiva välillä, koska välillä kun joskus selailen kuvia ja tykkään tosi paljon jostain vaatekappaleesta saan heti lähteä etsimään jostain Amerikkalaisista vaatekaupoista ja niin vaikea löytää korviketta suomalaisista kaupoista. Mä kun tykkään tästä perinteisestä tavasta ja mennä suoraan kauppaan, haha. En oikein tykkää surffaille verkkokaupoissa jostain syystä ja siksi ainoa verkkokauppa mistä itse tilaan, on kuntosalivaatteet Gymsharkilta! Satunnaisesti äiti saattaa ostaa jostain ja kysyä samalla multa jotain.

Olihan mun nyt pakko vähän pelleillä mun hienon Procreate- sovelluksen kanssa. Lopputulos oli ihan kiva eikö?

Tässä vähän inspiraatiota sekä vaatteiden että kuvien suhteen! Käy toki tilaamassa mun blogi ja ehdottele mulle ideoita :D Oisin todelle ilonen jos kommentteihin ilmestyis kans teidän lemppari asuja ja kertokaa mitä mieltä olette tästä!

Show some love and let me know in the comments what do you think of my photos and outfit! <3

Kiitos kun luit ja nähdään seuraavan postauksen merkeissä! <3

With love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit