Posting ideas

Tässä olisi muutamia postaus ideaa, jotka todennäköisesti toteutan tämän ja ensivuoden aikana!

Saa ehdottaa! :D
SNAPCHAT WEEK -postaus on tosi monella bloggaajalla jo tehty, ja aattelin itsekkin joskus tällaisen toteuttaa. Kun saan paremman puhelimen pian :) Saattaa tulla useampikin

AMERIKKA- CANADA -postaus on todennäköisesti tulossa, ehkä XDMenen siis välivuodeksi katsomaan vanhoja ystäviäni ja muuta.

KESÄISIÄ ASUKUVIA
. Tykkään todella paljon kuvailla näitä, ja ollaan jo kaverin kanssa sovittu vähän että mentäisiin kuvailemaan kesän aikana :)


BACK TO SCHOOL on yleensä helpompi tehdä videolla, mutta mulla on jo mielessä muutama mahtava idea, miten tämä toteuttaa! Uusia opiskeluvinkkejä siis! (ja muita kivoja koulutarvikkeita)

YLÄKOULUN VIIMEISET VIIKOT -postauksesta oon niin innostunut! Käyn siis yhdeksättä luokkaa ja viimeiset viikot kohta tulossa! Silloin koulussa ei oikein tehdä mitään, vaan käydään mm. luokkaretkillä ja muuta hauskaa.

ROOMTOUR on myös helpompi esittää videolla, mutta mun mielestä kuvia on kivempi katsoa, kun voi niitä rauhassa tuijotella :)


LINNANMÄKI -postauksesta en ole varma, koska tuskin ketään kiinnostaa mun syöminen ja laitteissa sekoilu :D Mutta jos tämän teen, kuvia tulee paljon!
LIFE HACKS, tää on ihan varmasti toteutumassa! Mulla on jo paljon asioita mitä pitäis teillekkin paljastaa! ;)


LUKION ENSIMMÄISET VIIKOT , vähän kyllä jännittää :D


EN YMMÄRRÄ -postauksen idea on se, että kirjoitan tapauksia tai asioita joita en ymmärrä enkä tule ikinä ymmärtämäänkään :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit