NETFILX SUOSIKIT 2020 - TOP 10

Heippa ihanat!

Tässä sulle hyviä #nettflix sarjoja ja elokuvia siltä varalta, että sut on jätetty, ghostattu, sulla on sydänsuruja tai sun täytyy vaan saada ajatukset muualle.

#1 FRIENDS

Netflixin Game of Thrones. Tuntuu että kaikki ovat katsoneet nämä. Ja sitten on se 1%, joka ei ole katsonut, mutta vähintäänkin tunnistavat nimen. Ehdottomasti mun lemppari. Tää sarja jakaa ihmiset kahteen eri ryhmään; toiset vihaavat tätä ja toiset taas rakastavat tätä. Huumori ei tietenkään sovi kaikille, mutta ihan varmasti saa ajatukset pois sun murheistasi :)

Jos mä olisin joku Netflix-sarja, olisin varmasti Frendit :)

#2 DYNASTIA

Draamaa toisensa jälkeen. Pääasiassa jatkoin katsomista sen takia, koska päähenkilö Fallon on suoraan sanottuna todellinen bitch, ja mä tykkään siitä :) Seuraava kausi tulossa tällä viikolla. Tätä on odotettu jo vuosi!

#3 BLACK MIRROR

Eli jos saat paniikkikohtauksia ajatellessasi tulevaisuutta ja sen hankaluuksia niin ehdottomasti jätä väliin :)

#4 STRANGER THINGS

Paljon alamaailmaa ja hirviöitä. Ja hirviöitä. Ja taikavoimia. Ja hirviöitä.

#5 LOCKE AND KEY

Käytetty hyvin mielikuvitusta. Perheen pienin löytää ympäri taloa avaimia, jotka pääsevät mm. Toisen pään sisään. Uhka vai mahku heh.

#6 ORPHAN BLACK

Tää on mullakin vielä kesken ja sweet Jesus kun mennään kovaa vauhtia. Nostan hattua tälle näyttelijällle, jonka täytyy näytellä olisiko ollut yhdeksää ihmistä samaan aikaan.

#7 GRAN HOTEL

Tämän kun katsot voin luvata sulle, että oot täysin fluentti espanjassa tämän jälkeen. "Yo no le hice!", "No te vayas!"

#8 OLIPA KERRAN

Välttelin tätä sarjaa tosi kauan. Paljastui kuitenkin tosi kekseliääksi sarjaksi, jossa yhdistetään satumaailma ja aito maailma. Sama tapaus kävi Rahapajan kanssa. Olin vältellyt sitä pitkään, mutta se osoittautui yksiksi mun lemppareiksi :)

#9 AAMIAINEN TIFFANYLLA

Kuulostaa vähän hassulta suomeksi. Perus romanttinen elokuva. Seurasin pääasiassa, koska pikkusiskoni jaksoi höpöttää kyseisestä elokuvasta enemmän kuin minä mun vanhoista tarinoista, joita oon selitellyt mun kavereille viimeiset neljä vuotta. Tykkäsin kuitenkin elokuva tyylistä paljon :)

#10 LOVE ALARM

Jos kaipaa kunnon lässynläärakkautta ja ylikomeita siloposkisia poikia niin tässä ole hyvä. Tää oli myös ensimmäinen korealainen sarja, minkä katsoin. Mistä sitten seurasi tuttu Netflixin reaktio, nimittäin nyt mun etusivuni on täynnä korealaisia suosituksia.

Yleensä en tapaa katsoa tämän kaltaisia, mutta tää jotenkin piti mua koukussaan. Varmaan kuukautiset.

Toivottavasti näistä oli apua, en jaksanut paljoa selitellä teille, mitä noissa tapahtuu. Siitä tulisi vain tylsää paasausta. Mulla olisi ollut vielä paljon muitakin hyviä, kuten esimerkiksi Rahapaja, jonka tajusin vasta laitettuani kameran pois.


Parhain vinkki multa on; Katso se, mitä oot jo vältelly pitkään. Se voi osoittautua sun uudeksi Netflix suosikiksi :)

With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit

bysofiajosefina
bysofiajosefina,
Jotenkin todella ihania kuvia ja houkuttelee muakin avaa tabletin ennen nukkumaanmenoa! Sain itse just katsottua kaikki Frendit, jota oon tosi pitkään vältellyt, koska en ikinä pitänyt siitä valmiista studionaurusta. Yllätyin kuitenkin positiivisesti miten hauska sarja oli kyseessä. Toinen rakkaudenkohteeni, joka sultakin löyty listalta oli toi Stranger Things. Odotan sitä uutta neloskautta ku kuuta nousevaa! <3 Tällä hetkellä itselläni on menossa Sons of Anarchy, jota myös suosittelen katsomaan, jos pitää hieman toiminnasta.
nouw.com/bysofiajosefina
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Oi kiitos! Täytyy kyllä tsekata toi sons of Anarchy! Fun fact: Friendit kuvattiin yleisön edessäi, nauru on aitoa siis!☝🏻 Tottakai ihmiset nauroivat välillä väärässä paikassa välillä ja vuorosanojen päälle, joten oli ymmärrettävää laittaa nauhoitettua naurua, mutta tosiaan kaikki paitsi ensimmäinen ja toinen kausi kuvattiin yleisön edessä josta nauru tuli mikä tekee sarjasta musta vielä hauskemman! ❤️
nouw.com/pieniruskeatytto