KESÄINEN MINIBRUNSSI

Moikka ihanat!

Kesän ensimmäinen postaus ja halusin ehdottomasti jakaa tämän valaistukseni sulle! Plus mun hienot kuvat. Kameran kanssa jaksoin heilua alle tunnin sängyn yläpuolella, mikä on aika vähän, jos miettii kuinka mun perfektionistisuus venyy välillä kolmeksi tunniksi. Onneksi tee oli ainoa, mikä jäi kylmäksi :D

Brunssiksi tämä ei ole kovin iso, mutta esimerkiksi mun pienelle vatsalle se riittää pitkäksi aikaa. Varsinkin kun aineina ovat kanamunat ja paahtoleipää, mikä pitää nälän poissa yllättävän kauan. Kanamuna sisältää paljon proteiinia, ja on todella vähäkalorinen. Leipä antaa hyvän hiilariboostin osaksi päivää.

Tämä on kivaa vaihtelua, jos haluaa jotain muutakin tehdä niille kanamunille.

Valaistus number kakkonen, päätin kokeilla ensimmäistä kertaa mustaa pippuria päälle ja yllätyin positiivisesti. Basilikan lehdet viskasin sivuun kuvausten jälkeen. Tosin, sekin voi antaa pientä sivumakua, jos vain haluaa.


Olen hiljattain alkanut myös paistamaan omelettaja; Kääntänyt puolikkaaksi; leikannut puolikkaaksi ns. neljäsosiksi. Jolloin jää kaksi neljäsosaa moelmmille leiville.

Tuloksesta tulee siistimpi, kuin munakokkelista, mutta kyllä kokemus munakokkelin kanssa on paras :) Kuvailen niitä neljäsosia sitten vaikka seuraavassa postauksessa!

Rakastan kuvailla kaikenlaista ja tässäkin haluaisin tuoda muutaman jutun esille! Mun vaaleanpunainen vilttini tuo kivasti väriä kuvaan ja jos haluaa vielä enemmän kontrastia ja niin sanotusti levittää punaista, otin mukaan vähän mansikoita. Kivasti mun mielestäni nuo aterimet tuo kuvaan pilkettä. En minä niitä oikeasti käyttänyt.

Toivottavasti tästä sait jotain aamiaisinspistä ja hyvät kesävibat! Tai vaikka ihan kuvainspistä.

Kerro ihmeessä kommenteissa, mitä sä tykkäät syödä myöhäisinä aamuina! Mikä on sun lemppari annos?

Mulla alkaa muutto pian lähestyä, jos siitä haluatte jotain kuulla, kertokaa ihmeessä.

Tätä saa myös jakaa ja tykätä! <3

Ihanaa kesää teille, tehdään tästä yhdessä antoisaa kaikille kaikesta huolimatta!

With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
On kyllä nätit kuvat ja yllättävän paljon aikaa näihinkin käytit! *.* Myöhäisinä aamuina mä tykkään nautiskella banaaniletuista ♥
mahdollisestiehka.blogspot.com/
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Haha! Monet kauhistelevat käyttämääni aikaa näihin kuviin. Oi banaaniletut ovat niin hyviä, itsekin tein niitä joskus! ❤️
nouw.com/pieniruskeatytto
LifewithEve
LifewithEve,
Ihana S-kirjaimen muotoinen kulho ja Starbucks muki. Syön aika paljon fiiliksen mukaan jotain makeeta kuitenkin olla pitää esim tee tai muffinssi tai hedelmiä jos jaksan pilkkoa. Kivaa kesää sinullekkin.
nouw.com/lifewitheve
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Kiitos! Juu hedelmät ovat aina hyvä vaihtoehto, kuin myös makea virkistää päivää tosi paljon!
nouw.com/pieniruskeatytto
LifewithEve
LifewithEve,
Etenkin jos oon hieman väsynyt makea piristää. Ravinto-oppien mukaan kyseessä kai teoriassa on myös verensokerin laskua mutta koen, että ruoka on myös mielelle tärkeä hyvinvoinnin aines 😊
nouw.com/lifewitheve
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Ihanat kuvat! Ja super herkullisen näköinen breku 😍
nouw.com/juliaheikkinen