ITÄVALTA - BIBERWIERIN UPEA ALPIT

Moikku! (???)

Jos etsii nostalgista ja rauhallista paikkaa tuolta Itävallan puolelta, ehdottomasti suosittelen Biberwieriä, Tirolissa!! Se on yksi Itävallan osavaltioista Alpeilla. Törmäsimme ajettuamme Italiasta Itävallan läpi. Periaatteessa tuo jaetaan Itävallan ja Italian kesken, itse lasken sen kuitenkin jo Itävallaksi. Ollaan kahdesti tosiaan käyty kyseisessä paikassa, toisena kertana jäätin ihan syömään :)

Ei niinkään laaja aihealue ja poikettiin vain hetkeksi, mutta tämä paikka ehdottomasti julkaisun arvoinen ja vaatii oman julkaisunsa !

Ilmakaan ei ollut paha. Luulisi, että siellä olis tosi tuulista, kai..? Ei kummiskaan ollut, sillä nuo vuoret suojasivat hyvin näitä aarteita :)

Vesi on ihan jääkylmä, niin kylmää että ihan jalat särkee kuulemma. Ei kyllä mikään ihme, ei sitä uimiseen kai ole tarkoitettu. Muutama ihminen siellä koitti patjojensa päällä pärjätä :D

Näiden kauniiden sinisten järvien vierestä löytyy näköalapaikka, sen yhteydessä ravintola. Ruoka oli aika tyypillistä. Ite en oo kauhean nirso, ja syön melkee mitä vaan :D

Tästä tuli tosi lyhyt postaus, koska tää ei sinänsä oo mikään kaupunki missä käytiin. Automatkan varrella vaan. Mutta ehdottomasti hienoin reitti ajaa! Ei tullut tylsää, kun sai katsella vuoria ja turkoosin värisiä järviä! :)

Toivottavasti tästä sai hyvän reittivinkin!

With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit