ITALIA - SICILIA- LIPARI

Moikka Sisiliasta!

Sisilia on kuin hyppäisiä suoraan kivikaudelle. Tai no, ei nyt ihan, mutta sinne päin! :)

Ja sinne hypättiin yhtäkuin laivalla. Laivaa kesti noin 2-3tuntia? Se oli äärettömän tylsä, kun laivalla ei ollu siis kertakaikkiaan mitään! Ainoa, mitä voit siellä tehdä, oli katsella maisemia ja syödä.. En siis valita.

Perheen kesken vuokrasimme tämän ihanan asunnon, Sisilian yläpuolella! Siellä oli aivan upeat näkymät! Meillä oli käytössämme iso valkoinen asunto pilareineen noin kuudelle hengelle, iso parveke, iso uima-allas pihalla isoineen terasseineen ja pienen pieni (kivikautinen) kuntosali. Se oli vähän ehkä liiankin iso meille, mutta en lähde valittamaan :) Kyllä meillä meni varmaan ensimmäiset puoli tuntia kuvatessa koko perheellä tuota mahtavaa paikkaa! Ja toinen puoli tuntia isällä meni puhaltaessa meidän flamingo- uimapatjaa :D

Tuolla uima-altaan takana olevassa katoksessa opiskelin matematiikkaa. Katoksessa oli kaksi pitkää sohvaa ja sieltä sai aika hienot näkymät. Opiskelun jälkeen pääsi uimaan onneksi. Uimisen jälkeen kun yritti tuon ruskean auringon kuumentaman kivetyksen yli mennä, voi jalkapohjansa ilmoittaa kolmannen asteen palovammoiksi... Ei tullut mitenkään mieleen hankkia tossuja :) Ihan amatöörejä ollaan!

Koko paikka oli täynnä näitä Pinkkejä Oleantereita <3 Viimeinen päivä meni kuvien ottamisessa ja ai kun ihanat värit! Tosta mun ihosta näkee kuinka paljon hikoilen, haha!

Olihan meidän pakko friteerata mustekalan lonkeroita, mitkä ällötyksestä huolimatta oli todella hyviä. Maisemat kruunasi kaiken :)

Mulla oli tulossa tärkeät matematiikin kirjoitukset ja se tarkoitti sitä, että mun opiskeluympäristö oli ainoa, mikä muuttu! Tosin, olihan se paljon kivempi lukea matematiikkaa Etna-tulivuori edessään, kun mun ikkunasta tuijotteleva trampoliini.

Tuolla ei toiminut kenttä eikä netti, mikä pisti meidät kaikki koetukselle. Tosin, minusta se oli ihan mukavaa välillä. Välillä tuli vähän eristäytynyt olo. Data Roaming kuitenkin toimi välillä, ja sen avulla sitten hälytin kavereitani hätätapauksissa jne.

Onneksi alhaalla kaupungilla kuitenkin toimi netti ja kenttä hyvin. Menimme sinne välillä syömään iltaisin ja ostoksille. Kun kaivattiin avointa rantaa, mentiin myös alas silloin.

Mulla ei ole kuvaa meidän matkasta tuonne ylös, mutta voitte vaan kuvitella, kuinka kapeita ne autotiet oli. Välillä mulla tuli mieleen oikeasti, että kuolenko mä nytten. Kun työntää kasvonsa auton ikkunasta ulos ja katsoo suoraan alas, näkee heti jyrkän rotkon edessään. Se oli niin pelottavaa ja oli kiinni senttimetreistä että meneeköse pyörä nyt sinne vai ei. Aitoja ei siis ollut.

Tuollaisella flamingolla sitten uiskenneltiin ympäri uima-allasta, kiitos iskän :D

Aivan tuntuu synniltä valittaa näin hienossa paikassa, mutta pakko sanoa, että kyllä siinä VÄHÄN alkoi aika pitkästyttää.. Monta tuntia tekemättä mitään... Ei nettiä, ei muita ihmisiä... Ja kun ei välillä oikein jaksettu alaskaan kaupungille mennä.

Välillä kuumuus oli aivan järkyttävä kaupungilla, mutta sen verran ylempänä kun oltiin, tuuli veti kovemmin ja siellä oli vähän viileämmät olot. Tämä tarkoitti myös sitä, että hapen pitoisuus oli siellä paljon pienempi. Ei me nyt siis ihan haukottu happea, mutta kyllä sen alkoi huomaamaa ajan kuluessa.

Ruoat siis teimme suurimman osan tietenkin itse, välillä iltaisin menimme syömään alas. Oli upea näky piemällä, kun kaikki valot syttyivät alhaalla!

Asunto ja piha oli aivan uskomattomia, mutta se ei siis ollut mikään hotelli, joten meidän piti itse siivota kaikki ja ruoat hakea jos halusimme kotona syödä. Vessassa oli kuulemma ollut tuhatjalkainenkin... Yäk! Voin sanoa että siihen vessaan en enää palannut. Se oli ainoa huono puoli.

Muuten oli aivan upea reissu! Ja menisin uudelleen! (Ilman tuhatjalkaista)

Uskomaton matka kaikesta huolimatta, päästiin sukeltelemaankin keskelle Välimertakin!

Kiitos kun luit ja nähdään seuraavassa päivityksessä! <3

With love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit