ISO-BRITANNIA - LONTOOMoro taas kukaan ei varmaan lue näitä enää kun oon ollu niin kauan pois, pitkästä aikaa kävin katsomassa ja pari tilaajaakin on hävinny mun listoilta :))
Jos ei sitten kenelläkkään muulle kirjoiteta niin sitten vaikka omaksi iloksi vaan :D
Mutta siis kävin tossa paripäivää sitten Lontoossa, oon käynyt ennenkin, mutta en todellakaan muistanut että se olisi noin hieno paikka ollut! mulla on muutama kuvia tästä reissusta. Kännykkään kerääntyi matkan aikana vähän yli 400 kuvaa, puolet niistä epäonnistuneita :D


Lähdimme perheen kanssa + mun isovanhemmat

Eli siis me ei otettu mitään hotellia vaan vuokrattiin kämppä tosta ihan keskustasta. Tultiin ekana päivänä niin myöhään ettei jaksettu lähteä mihinkään.


Saatiin hyvä tarjous noista bussimatkoista, jolloin saatiin kahdeksi päiväksi bussi halvemmalla, kuin otettaisiin joka päivä jokaiselle jäsenelle oma lippu. Meidän piti pysähtyä vähän matkan päässä, mutta pääsimme bussin etuosaan ylhäälle, joten kiersimme todella kauan, kunnes jäimme pois.

Arvatkaa mitä, kävelimme kaikkina päivinä niin paljon, että meidän kaikkien jalkoja kirjaimellisesti poltti. Mutta uskon, että se oli tämän kaiken näkemisen arvoista.

Tottakai Big ben oli nähtävä! Se on joka kerta yhtä mahtava nähdä, ihan sama kuinka monta kertaa olet sen nähnyt! Mulla on kyllä kuva kauempaakin ja lähempääkin.

Tää valtava kuva puhelinkopista on otettu Big benin vierestä. Tosi hyvä tässä kuvassa on, että taustalla ei näy yhtäkään ihmistä! Siellä on ihan järkyttävä ruuhka!


Maailmanpyörään ei menty, se olisi kestänyt liian kauan kiertää + olisin ollut ainoa koko porukasta joka olisi halunnut mennä. Ehkä mullekkin olisi tullut pieni korkeanpaikankammo :D

Fun fact: Iso-Britanniassa pyritään noudattamaan sääntöä, jossa hevosen kavion asento määrittää, miten ratsastaja kuoli sodassa . Jos Hevosella on kaikki jalat maassa, on ratsastaja luonnollisesti kuollut. jos hevosella on yksi etujalka ilmassa, ratsastaja haavoittui. Ja viimeiseksi, jos hevosella on molemmat etujalat ilmassa, ratsastaja kaatui sodassa. On tietenkin poikkeuksia.
Erittäin pelottava kuva Minni Hiirestä.


Toista kertaa SeaLife aquariumissa. :D


En tiennykkään et näitä kuvia saa tällee vierekkäin ilman, että tekee mitään kollaasia :DLontoossa iso juttu oli ainakn nää ovet. Siellä ei ollut mitään sääntöä minkälainen ovi täytyy olla. Siellä ihan päästiin turkooseista ovista keltaisiin oviin. Talot eivät mitenkään olleet saman näköisiä, se oli kaikista hienointa. Miksei Suomessa ole näin? Haha :D

Mulla olisi enemmänkin kuvia, mutta tän postauksen julkaiseminen tuli viivästymään niin paljon että, nyt se on julkaistava jos ei koskaan :,DTykkää-merkinnät

Kommentit

Fiiia,
Aivan ihania kuvia! Lontoo on kyllä ehdottomasti yksi lempparikaupungeistani <3https://fiiaelina.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/035380775373815423