Hattarapuita - Kevään "outfit"

Moikka ihanat!

Nyt on Turku täyttynyt vaaleanpunaisista hattarapuista (kuin myös instagram) mikä on eittämättä paras ja kaunein keväänmerkki! Se pistää ihanalle tuulelle tämän synkkyyden keskellä. Ihana aurinko heijasti kukkien varjoja kultaiselle iholleni ja taivas täyttyi vaaleanpunaisella.

Lämpöä riitti siis! Toisaalta Turku oli lähes täydempi kuin normaalisti ennen tätä pandemiaa. Melkein unohdin ihan että meidänhän pitäisi olla sisällä.

Näitä kuvia oli ihana kuvata, varsinkin kun seura oli parasta! Meillä oli tosi hauskaa siellä maassa kun makailimme ja ihmiset tuijotti. Definitely worth it!

Läheltä piti, että en päässyt kylpemään näissä kirsikankukissa. Kohta myrsky ne tempaisee mukaansa ja osa puista on jo ruskeiden lehtien vallassa. Onneksi sain kaksi ihanaa ystävääni mukaan kuvailemaan, ja oon tosi tyytyväinen kuviini! Itse ihailen kauniita ystäviäni, kun heidän kasvonsa loistavat kukkien keskellä, ihan sama mitä he tekevät.

Kuten alussa sanoin, mun instagram feed muuttui täysin vaaleapunaiseksi. Aivan kuin käynnissä olisi kilpailu kuka ottaa eniten kuvia samoista kukista ja ehtii postaamaan ne ensin. Aivan rehellisesti voin sanoa, että kun niitä samoja kukkien kuvia tuli jatkuvalla syötöllä näytölle, joka ikinen niistä oli joko se pelkkä kukka, mitä sun äitisi sitten ihailee ja ripustaa seinälle tai sitten kokovartalokuva itsestä, missä yritetään väkisin mahduttaa pari kirsikankukkaa pään yläpuolelle, ja ruoho rehottaa toisessa kulmassa kuvaa, koska halutaan näyttää instagramille, että tässä olemme minä ja kirsikkapuu. Näihinkin kyllästyy pikkuhiljaa. Joten mä päätin "viedä mun kuvat uudelle tasolle" ja "taktikoida hieman". Huomatkaa ironiset lainausmerkit.

Makasimme kaikki vuorollamme kirjaimellisesti maassa kamera sojottaen ylöspäin ja niska väärässä. Niin ne parhaimmat kuvat syntyy, eiks nii? Puut olivat tosi korkeita ja niitä oli todella harvassa. Siksi niitä oli vaikea saada kuvaan. Rakas ruskea Aurajokemme tai se rehottava ruoho tunki väkisin kuvaan välillä ja kuva muuttui automaattisesti mielestäni epämiellyttävän näköiseksi. Ditchasin ne suoraan roskakoriin.

Mutta hei kukaan ei ole täydellinen, ja on nuo minunkin kuvat hieman ylivalottuneita, jos tarkkoja ollaan. Sinä siellä kuvaajanero. Paitsi että mä tykkään siitä. Onko se ylivalottunut jos mä tykkään siitä?


Kieltämättä mun kasvoni loistaa tässä aika kovaa :D

Paita Missguided, Floral plisse square neck. // Korvakorut Swarovski perhoskorvakorut // Swarovski ruusukulta lehtiriipus

Tää paita on yksi mun lemppareista leikkauksensa ja kuosinsa takia. Sen pinta on melko kiiltävää kukkaprintteineen. Kuvassa ei näy, mutta yhdistin tämän melko lyhyen napapaidan rusehtavan väriseen farkkuhameeseeni. Mulla lepää kaulassa Swarovskin ruusukultainen timanttikoru ja korvakorut sain mun Australiassa asuvalta tädiltäni! Nää korvakorut on mun ihan ykköslempparit, tykkään kun ne kimaltelee ja tuo hehkua mun tummaanruskeisiin hiuksiini.

Tätä postausta oli ihana tehdä ja toivottavasti sait tästä jotain inspistä!

Tykkää ja kommentoi jos pidit mun kuvista ja kerro toki ajatuksiasi! :)

With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Haha ihanan erilainen kirsikankukkapostaus! Toi ylivalottuneisuus sopii tosi hyvin näihin kuviin mun mielestä 😊
mahdollisestiehka.blogspot.com/
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Voi kiitos!❤️
nouw.com/pieniruskeatytto
Jenni,
Kirsikankukat on kyllä aivan ihania! Tosi kauniita kuvia 😊
poseland.fi/jenniseveriina
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Ainutlaatuisia jos multa kysytään! Ja kiitos!❤️
nouw.com/pieniruskeatytto
Rauni,
Tosi kauniita kuvia! 😲 Täällä Kuopiossa ei taida olla kirsikkapuita, mutta en ole ihan varma. Minunkin ig täyttyi kirsikankukista, mutta toisaalta ihan virkistävää tähän aikaan ja se on myös lempikukkani.
rauniamandan.blogspot.com/
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Eikun vain sitten etsimään 😊 En kyllä yhtään ihmettele miks tää on sun lempparisi!❤️
nouw.com/pieniruskeatytto