Bullet journal #2 - onko liian aikaista mansikoille? - Huhtikuu 2020

Moikka moi!

Onko liian aikaista mansikoille? Kyllä on! Mutta selvästikään mun bullet journal ei siitä välitä ja ripottelin mansikkasuklaakakkuja ympäriinsä :) Lopputuloksesta tuli erittäin piristävä ja halusin jakaa tämän mansikkainspiraation sulle.

Keväistä K-huhtikuuta viedään ja kävi niin että hiusten repimisen sijaan tuli koristeltua vähän mansikka teemaisella ympäristöä tähän huhtikuun sivulle.

Mulle tosi tärkeää on värimaailman yhdisteleminen. On tärkeää, että värimaailmat sopivat yhteen. Näin sivusta ei tule sekavan näköinen. Halusin myös pitää digitaalisuudesta huolimatta vähän siveltimen jälkeä.

Jos haluat tarkemmin katsoa tuota teostani, se löytyy alhaalta.

Jos ihmettelette että why on earth mulla on toisessa kuvassa teetä ja toisessa smoothie niin ei hätää et ole tulossa hulluksi :) Tosiaan olin itse tehnyt teetä aamuksi itselleni, kun äiti mainitsi, että oli jättänyt mulle smoothien jääkaappiin. How sweet, no nyt mulla on sitten kaksi juomaa. Kuvasin molemmat. En osannut päättää.

Tyhjiä välejä täytin lehdillä ja vesiväärimäisellä siveltimienvedoilla taustaksi. Huhtikuun otsikon vierestä löytyy minikalenteri, josta näkee millä viikolla olemme. Tätä pohjaa toistan kunnes tulee taas toukokuu :)

Sovellus Procreate // Ipad air 3 // Apple pencil gen 1

Jos tykkäsitte kommentoikaa ja saa jakaa ja tykätä :)

Erittäin hyvää pääsiäistä kaikille! :)

With love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit