Bullet Journal - Frendit

Heippa hei taas täältä karanteenista!

Tämä karanteeni on aivan varmasti jo alkanut tympimään meitä kaikkia ja itsekin olen jo melkein kahdesti repinyt hiukseni päästä ja juossut tuosta seinästä läpi. Valittaminen kuitenkaan ei johda mihinkään muuhun kuin päänsärkyyn :)

Tämä on nyt sitä aikaa kun se aika, minkä vietti ulkona ystäviensä kanssa, joutuu pohdiskelemaan elämän salaisuuksia yksinään sängyn pohjalla. Monet ovat ottaneet tuplasti aikaa itsellensä ja alkaneet esimerkiksi meditoimaan tai aloittanut esimerkiksi uuden ruokavalion.

Bullet Journal on varmasti tullut sulle tutuksi jotain kautta ja on pysynyt melko suosittuna pitkään aikaan.. Se on periaatteessa siis vihkoon piirtämistä kalenterimaisella tavalla, oman maun mukaan tietenkin. Itsekin olen pitänyt sellaista jonkin aikaan. Aika kuitenkin kiitää ja minä, myös, olen siirtynyt digitaaliseen bullet journaliin. Se helpottaa aika paljon ja suunnittelemisen voi viedä näin aivan uudelle tasolle.

Tänään päätin listata Frendit- sarjan parhaimpia paloja mun omaan vihkoseeni. Itse olen kova Frendit- fani ja tosiaan huhtikuussa päätin katsoa tuotantosarjan uudelleen nyt kun on ollut aikaa ja keräsin sieltä parhaimmat palat. Tällaisia on tosi kiva tehdä vaikka esimerkiksi muistoksi tai jaettavaksi. Suosittelen katsomaan ainakin nuo jaksot, mitä mulla tuolla on :) oon siihen kerännyt kaikki missä itkin, nauroin poikkeuksellisen paljon, ja kohtauksia joita pidin exttttra söpöinä <3

Tästä voi ottaa vinkkejä Frendit- sarjaan tai esimerkin että mitä omaan Bullet journaliin voi esimerkiksi tehdä :)

Lista löytyy alta!


Sovellus Procreate // Ipad Air 2019 // Apple pencil gen 1

Toivottavasti saitte kiinni tän ideasta ja jotain ideoita :)

Saa kommentoida omia ideoita ja vinkkejä!

With love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit