aurinko - BGA :n peili

Peilituotteet

Moikka!

Sain ihanan tarjouksen tehdä yhteistyötä pohjoismaisen yrityksen BGA:n kanssa (www.Bga,fi) . Nyt oon vihdoin asettunut aloilleni tänne Helsinkiin ja pääsin toteuttamaan pitkään odotetun yhteistyön!

BGA:lla on myymälöitä yhteensä yhdeksän ympäri Ruotsia ja toimii verkkokauppana myös Suomessa! BGA myy mm. Julisteita, kehyksiä ja peilejä! Jokainen on aivan varmasti unelmoinut sellaisesta lehdessä olevasta söpöstä asunnosta ja mun mielestäni näillä sä voit somistaa sun asunnon just sellaseks! Linkit näihin löytyy alhaalta, koska en osaa asettaa niitä täällä :)


Toimitus oli moitteeton ja tuli erittöin suojattuna! Siitä huolimatta peilissä on pienenpieni naarmu, ja vaatimattomana ihmisenä se ei mua haittaa. Reklamointi sujuu varmasti moitteettomasti, koska henkilökunta on mitä ihanin ja ymmärtäväisin.

Linkit Tuotteisiin:

Huomio kiinnittyy mitä todennäköisemmin peilin sijaan epäkeskitettyyn lamppuun peilin peilikuvassa. I know. Mäkin katson sitä välillä muistellen kuinka hankalaa peilin asettaminen itse oli ja sitten huomasin kuinka lamppu törröttää peilin reunassa.

Tajuttiin myös jossain vaiheessa, että sillä ei ole oikeastaan mitään väliä, onko peili vinossa vai ei, koska peili on pyöreä. Voi äiti ja iskä parkaa. Nyt täytyy vain toivoa, ettei fengshui särkynyt ja sisustusjumalat jättävät mut rauhaan.

Tää katseeenvangitsija säteilee mun "olohuoneessani" kuin aurinko <3 Se tuo valoa asuntoon ja tuo ihmisten katseen seinälle. On hyvä olla jotain pyöreää pehmentämässä kolkkoa asuntoa.

Mun seinälläni säteilee KAILA niminen peili halkaisijaltaan 70cm! Peilejä saa eri koossa eri paikkoja varten mielensä mukaan. Tämä ei ole todellakaan ainoa malli mitä BGA myy! BGA:lta löytyy ihanan muotoisia peilejä myös vaikka kehyksien kanssa!

Kiitos BGA:lle tästä hauskasta kokemuksesta olla yhteistyökumppani! Toimitus oli ihan supernopea ja yhteistyö sujui saumattomasti! Suosittelen aidosti ja lämpimästi sivustoa, mikä myy peilien lisäksi julisteita ja kehyksiä.

Ehdoton suosikki jos lähtee etsimään seinälle vähän somistetta ;)


With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EmmaKoo
EmmaKoo,

Toi on kyllä niin nätti peili 😍 tykkään ku ei oo turhia reunoja ja koko on iso! Oon miettinyt ton hankkimista, mutta paino mietityttää - onks toi kovin painava peili? Minkälaiset kiinnitykset sulla on? ☺️

nouw.com/emmakoo
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,

Moikka!

Ihana on pieli! 😍Siis itse hain tämän peilin lähimmästä toimipisteestä ja kävelin asunnolleni! Jos ei ole hirveää väli matkaa, ei pitäisi mitään ongelmia olla! Paino peilistä riippuen heiluu muutaman kilojen kohdalla! Olen itse todella pienikokoinen ja minulla ei ollut mitään ongelmia kantaa! Peili oli pakattu todella hyvin pehmustein, joten ei ollut pelkoa kovista säryistä! ❤️😊

nouw.com/pieniruskeatytto