AHOY! - KESÄN OUTFIT

Moikka ihanat!

Jos rehellisiä ollaan, aloitin postauksen kuukausi sitten lauseella "Tarjoilijan työt ovat alkamaisillaan". Sitten se muuttui "tarjoilijan työt alkavat olla lopuillaan". Kohta se muuttuu "tarjoilijantyöt loppuivat" -lausahdukseksi jos en pian tätä julkaise, eikä tässä olisi enää mitään järkeä ilmoittaa koko asiaa.

Anyways, tarjoilijantyöt alkavat olla lopuillaan (Ylihuomenna viimeinen kesätyöpäivä Hangossa), ja muutto Helsinkiin lähestyy kovaa vauhtia. Lempparikaupunkini Naantali jää kauas taakseni, ei lopullisesti onneksi, joten päätin ottaa viimeiset kuvani siellä.

Nyt on väriteema Navy blue, check! Kesä on pian ohi! Väriteeman lisäksi leikittelin myös hieman laivasto-teeman kanssa! Sininen väri, raidat sekä neule olalla tuo esille kivasti tätä suosittua freesiä teemaa.

Ympäri kesää on satanut paljon, mutta sitten on niitä päiviä, kun se ei olisi sadetta nähnytkään. Sen päivän nappasin ja suuntasin kamerani (niin ja sen kaverinkin) kanssa Naantaliin!


Naantali on kaunis kesäinen satamakaupunki ja sen perusteella valitsin melkeinpä myös kuvauspaikan. Lisäksi Naantali on aina ollut mun ykköslemppari! Vanha kaupunki on täynnä vanhoja söpöjä nukketaloja, mitä voi ihailla ja aina täynnä ihmisiä! Pienet yksityiskohdat kuten söpöt pienet portaat ja kukkaset tekevät kaupungista niin ihanan. Lisäksi jokaiseen väriteemaan löytyy aina paikka Naantalista!

Kiilakorkojen kuosi, jos oikein läheltä katsoo muistuttaa koritöiden kuosia ja tuo kesää ilmi.

Neuleen ja laukun yhdistäminen mekkoon toi kivaa tasapainoa ja kokonaisuutta asuun. Neuleen voi myös kylmän ilman tullessa heittää päälleen. Kun heittää neuleen olalle, se jotenkin tuo myös tätä laivasto-teemaa mieleen. Satamakaupungissa kun ollaan!

Laukku tuo asuun klassisuutta ja levittää kivasti asun valkoista väriteemaa. Laukun kultaiset kettingit ovat mun lemppari yksityiskohtia!

Kasvot sataprosenttisesti makeup free! Meikkiä ei ole käytetty ainakaan puoleen vuoteen. Yksinkertaisesti laiskuus ja ripsienpidennykset mahdollistanut tämän.

Mekko Vero Moda // Neule H&M // Laukku Carpisa // Kengät Lumberjack // Kello Michael Kors // Korvakorut Swarovski // Hymy ihana ilma ja ystävä!

"Tarjoilijan työt alkavat olla lopuillaan" :) Hassua, että kuvasin nämä kesäkaupungissa ja muutin itse toiseen kesäkaupunkiin. Kertokaa toki, jos haluatte tietää enemmän elämästäni Hangossa!

Kerro mielipiteesi tästä asuyhdistelmästä! Kerro myös, että mikä on sun lemppariakaupunki, missä tykkäisit kuvailla ja mitä ideoita sulla olis!

Saa tykätä, kommentoida ja jakaa :)

With Love,

Tykkää-merkinnät

Kommentit